WeLcome!!!!

I am New MembEr... Hope EnjOy With My StoRy!!!

Friday, 20 April 2012

just write^_^

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua!!.

.Malam ni aq x de nk cte pape un..no specific title..Sebab ai ni,x brlaku ape2 yg mnarik pon dlm idup aq..Mcm biase je..smooth and steady...hehehe.... 
Tp an, skrg ni aq minat giler kat satu lagu ni..Tajuknyer : That Woman from Baek Ji Young.
Lagu korea tuh..hehe...lagu ni OST Secret Garden..
Kepada penggemar2 cerita korea dan x tgok lgi cite ni, sila lah tgok yerk ^_^
Kalau tgok video clip lagu ni,,owhhh,,mmg pergh r...
Walaupun aq x fhm mksud yg dinyanyikan oleh penyanyi trsebut,,
tp aq mmg dapat feel r mksud lagu ni..<cewah>
Emmmm,kalu nk tahu,,org yang tgh taip blog ni sebenarnye JIWANG orng nyer..hehe
Maklumlah CINTA x pernah dikecapi..<mmg menyedihkan..:-) >
opsss...dh lari tajuk ni..hehehhe..
okay,,psal lagu korea tadi,,bile je aq tgok plakon perempuan ngn lelaki tu,,perghh mmg menyentuh kalbu r.
Pandangan di mata,Senyuman di bibir dan perasaan di hati mereka
memang menyatakan mereka saling jatuh cinta,, 
waw,,bez nyerlah, kalu ade kehidupan macam tu....

Rase nye stakat ni je lah cte aq...hehehhe... okay,,arp jumpe lg dlm en3 yg strus nye..
tatatatatiiiiiiiituuuuuuu...



Hyun Bin...
renungan mata yang mencairkan ribuan wanita..hehe

Ha Ji Won..
blakon mmg bez giler!!!

Sweet giler mase ni....
Rasailah debaran di hati kalau kite dlm keadaan ni...


Monday, 6 February 2012

"FenOmena Awan Nano "

Assalamualaikum..........
salam sejahtera....

Ai,korang tgah wat pe tu??..
sbnrnye aq tgh boring tahap cipan ni,,hehehehe
sbab tu lah tetibe je rse nak cte2 kt blog aq yn x cun ni..
2 ats korang r menilai blog aq..'but for me,
blog aq ni lah yg paling x tomey lah..
hehehehe
sedey2...
tp x pe,nanti aq wat lawa2 smpai sume blog yg aq visit kalah..
hahahahaha[berangn lah pulak]


baiklah, berbalik kpada tajuk di atas [ayat BM baku tu,hehehe]
aq nk cte pasal Juara Anugerah Juara Lagu yang ke-26,,
jeng2,,spe yerk???
HAFIZ>>>>


   

Tahniah kepada Hafiz kerana telah menjuarai AJL 26!!!!!
yuhuuuuuuuuuuuuuuu,,,
yag aq nk cte nyer malam ketika anugerah tu brlangsung...
pergh, feel Hafiz mmg gempak r..
aq yg duk kt dpan tV ni,
abis-abisan feel,,hehehhe
biarpu Hafiz hanya memakai baju yg simple
[mcm dlm video klip Awan Nano]
iaitu sluar trek ngn t-shirt biru...
tp still dpat menyentu jiwa org yang mendengar dan nonton peresembahan dia...
mmg x ley lupe r malam tu...
hehehehehehehe
bez giler feel lagu Awan Nano tu!!!...
k,kepada sesape yg x berkesmpatan nk nonton wktu tu,
tgok lah kt bawah ni yerk!!..
enjoY...





Saturday, 4 February 2012

Assalamualaikun korang!!!
salam sejahtera,..


emm,korang de tgok x iklan panggung sabtu kat TV3
alah, yg nyanyi tu..
msti ade kn,,,
pe pandangan korang???...
aq rse lwk giler lah...kreatif diorg...hehehe
pe2 hal pon kpd sesape yg x tgok lg,
so Enjoy lah!!!!!




Wednesday, 1 February 2012

seLepas 12 Malam I FebrUari

Assalamualaikum,
salam SejahTera

taa ngantok lagi lah.....
esok pergi ke seKolah Memandu..mals nyer rasa..
bukan pe pon, mals nk bangUn pagi..[biasenyer kul 10 aw bgun]..hehehe
skrg ni bgitulh kehidupan aq...
rase berdebarlah pulak nk bljar kete sok,,
arap2 berjln lancar sok
Amin!!!

skrg ni kalau diimbau balik,mmg dh bnyak berubah kehidupan..
yelah dulu,
pagi2 awl dah sibuk nk pergi skolah,
skrg still duk melangok ats katil..hehehehe
dulu,x ley nk bwk kete,..
skrg dah boleh bawak kete[padahl baru skit blajar,,hehhee2]
tp,mmg itulah lumrah kehidupan...
kite bukannyer makin kecik,makin membesar adalh,,
setiap hari merupakan hari baru yg penuh dgn corak2 kehidupan..
so, kita kene enjOy...hehehe
kite still kene positif dgn kehidupan kite,,,
btul x???...

k lah,stakat ni je cte utk ai ni...
daaaa...goUdnitE

Tuesday, 31 January 2012

Blog DIari KedUa...

assalamualaikum...
salam sejahtera

emm,malam2 ni pon aq maseh nk post kat blog aq yg baru ni,,
padahal x dey followers pon,,(sedey2..)
emm,smlam aq tgok blog2 org laen...pandai lah diorg wat blog diorg... cantek!!..
yg aq..menyedihkan..:(
hehehe,,,
kate pon baru buat, mmg lah....
aq tulis blog ni pon sbab nmpak cam sronok je tgok org laen wat blog..meriah je..
huhuuu,,,,
nk taw x...diari aq kene mkn dek anai2,,,hehehe...naseb2..
2 lah ganti ngn mende yg lebih canggih ni...
Jeng2 bloG Izatul Peace pon trhasil..
alhamdulillah.....
bile pikir2 balik rindu plak kt diari aq tu...
nmpknyer dh smpai kt tmpt sekitar mula dah...*hehehe)
Diari tu aq stat tulis time darjah 6...
x taw lah kenape mase tu aq brjinak2 dgn diari..
mgkin sbab aq x taw nak cite kat spe kut...
lbih baek aq luahkan kt buku kan...
bile bace smula diari tu, cam lawak pon ade...hahahha
sbbnyer mcm2 perasan aq luah kt diari tu....
sedey,mrh,gembira,disygi..OPssss. :)

jadi my Pesanan adalh kalu nk luah ape2..luahlah kt kertas..pastu koyakan..
pasti rahsia anda tidak diketahui oleh org laen..
laen lah anda pergi tayang pe yg anda tulis..hehehhe

semoga berjumpe lg...Daaaaaaaaa!... 


gadis mana x taw lah????

ni tensyen bebenor ni,,



Tuesday, 24 January 2012

IdoP kini

emm...skrg ni duk umah je keje...keje pon tanam anggur kat umah ni...fhm kan??..menganggur lah tu..hehehehe...emm..aq, mmg nak keje tp mak aq suruh habiskan lesen kete ngan moto dulu..tp kalau dipikirkan, mmg x dpt den nak keja..tunggu Lesen L pon dah lama...naseb2.... tp x pe...dah dapat bwk kete nanti, gembira sakan r aq bwk kete itam ayh aq tu..hehehe...bahagia idop... emm,bile dipikirkan dah besar pon aq skrg..tup2 nak bwk kete dah..tup2 masuk U..Amin!!!...kite dOakan Bersama2... Result Pon arap2 okay r...kalu x okay, mnagis air mata darah Aq....m,ak!!!!!...tidak!!!!!.....huhuhuux....k lah, nanti cite2 lg...aq cte pon sje je...bknnyer de follower...kwang2...